Latest Movie :
Recent Movies

Dhoom:2 (2006) Film Indian Gratis Subtitrat Online HD



Mr. A este un hot profesionist care fura lucruri unice si pretioase si in fiecare loc in care fura lasa o semnatura. E un deghizator foarte bun putans sa se deghizeze in orice si sa nu fie recunoscut de nimeni. Sunehiri, Jai si Ali sunt 3 polististi care sunt pe urmele hotului Mr. A de mult timp insa nu reusisera nici macar sa afle cine este acest hot perfect. Sunehiri va aparea si ea la un jaf
si apoi va incerca sa fie partenera hotului Mr.A. Cu greu reuseste si ii castiga increderea,si usor usor se indragostesc unul de celalalt. Va afla Mr. A cine este Sunehiri inainte de a fi prins in flagrant delict si arestat? Ce va face Sunehiri? Il va aresta in ciuda faptului ca il iubeste? Pe cine va trada ea pana la urma? Pe barbatul pe care il iubeste sau pe politstisti?

Dhoom (2004)Film Indian Gratis HD subtitrat



Povestea urmareste actiunea unui agent de politie,Jai Dixit care incearca sa gaseasca o banda de spargatori foarte abli, dar, mai ales foarte rapizi, reusind de fiecare data sa scape de sub urmarire folosindu-se de motociclete rapide. In demersul sau de a-l gasi cu orice pret pe capul acestei bande, incepe sa urmareasca tot felul de curse de motociclete , mai mult sau mai putin clandestine, prilej cu care il agata pe unul dintre cei mai rapizi:Ali Akbar Fateh Khan. Obsesia lui Jai
de a-l captura pe coducatorul acestei bande era amplificata si de faptul ca de cate ori era foarte aproape de el, acesta ii servea o replica ce avea sa-l chinuie nopti la rand: nu ma poti invinge ! Multa viteza, prim planuri pe piste de alergare, urmariri in forta… John Abraham a primit acest rol care-i vine ca o manusa, si-l interpreteaza pe Kabir, motociclistul invingator care in final este invins de politist . In aceasta cursa contra infractorului-campion, politistul incepe sa capete admiratie si oarecare respect pentru urmaritul sau, iar cand acesta din urma este aproape prins,ii da sansa de a se arunca in gol pentru a-si pastra mandria de barbat liber.

Matru ki Bijlee ka Mandola (2013) Film Indian Gratis Online Subtitrat HD



Amplasat în împrejurimile rustice ale unui sat din Haryana , filmul este o comedie -drama despre Harry Mandola ( Pankaj Kapur ) , un industriaș bogat care iubește băutura lui , fiica lui Bijlee ( Anushka Sharma ) și legătura neobișnuit ambele cota cu Harry om vineri , Matru ( Imran Khan ) . Matru studii LLB în Jawaharlal Nehru University ( Cu toate acestea , nu există nici un astfel de curs în cadrul Universității , fapt ), dar nu obține un loc de muncă la absolvire și se întoarce în satul său să aibă acces la profesia familiei sale de a servi familiei Mandola .
De asemenea, Bijlee este în dragoste cu el . Bijlee mai târziu merge la Oxford University , unde il intalneste pe Badal ( Arya Babbar ) , fiul unui politician puternic , Chaudhari Devi ( Shabana Azmi ) , și pretinde a cădea în dragoste cu el pentru a face Matru gelos . Mult de plăcere tatălui ei , Bijlee pare gata să se căsătorească Baadal . Această alianță , departe de a fi o simplă poveste de dragoste a doi tineri , devine baza pentru o narațiune complexă , politic , care aduce răsturnări de situație și se transformă în viețile Matru , Bijlee și Mandola

Murder (2004) Film Online Indian Free HD Subtitrat


Filmul ne-o prezinta pe Simran ( Mallika Sherawat ), o tanara casatorita cu Sudhir ( Ashmit Patel ), un dependent de munca care o negiljeaza si o face sa se simta singura .Hotarata sa schimbe ceva din in viata ei conjugala nefericita , se implica intr-o aventura cu un fost coleg de liceu pe care il intalneste accidental . Ea devine atat de atrasa in aventura lor, ca uita de toate angajamentele ei ca sotie si mama
. …

Andaaz (2003) Film Indian online Subtitrat Gratis HD



Raj si Kaajal sint prieteni din copilarie, sunt inseparabili. Dar prietenia lui Raj se transforma in dragoste pentru Kaajal. Amindoi impart acelasi vis, ca Raj sa devina pilot de avioane. Visul lui Raj se implineste si devine pilot. El o cere de sotie pe Kaajal. Dar cererea lui vine tirziu, Kaajal spunindu-i ca este indragostita de un om de afaceri, Karan Singhania. Cu inima ranita incearca sa asiste la nunta lui Kaajal, dar nu reuseste. El pleaca de acasa in Africa de Sud pentru un program de antrenamente. Aici se intilneste cu Jiya, o tinara placuta si frumoasa care se indragosteste de tinarul pilot.

Khiladi 786 (2012) Film Gratis Indian Subtitrat HD online



Born to an owner of a marriage bureau Champak Lal, Mansukh has been a complete failure ever since he has grown up and tried to help his father in their family business. All the alliances he had tried to get done have resulted in separation even before the marriage took place. To prove his worth to his father, he takes up an unusual challenge of getting an underworld don TT bhai’s spoilt brat sister Indu getting married to a cop called Bahattar Singh aka Khiladi 786 in Punjab and to add more to his problems he convinces even TT bhai to pretend as a cop but little did the over enthusiast know that Bahattar Singh, his father Sattar Singh and his uncle Ikhattar Singh were not cops but a family of conmen. The story takes a shape as the two hardcore families of two different states pretend to be policemen in front of each other and the beans from each side can be spilled anytime which can be life threatening for Mansukh.

Dabangg 2 (2012) Film Indian Gratis HD subtitrat Online



Dabangg 2 este un film de actiune regizat de Arbaaz Khan si este o continuare a filmului din 2010 Dabangg , scris de Dilip Shukla . Actiunea se petrece in orașul Kanpur . Chulbul Pandey (Salman Khan) este transferat la Kanpur unde este responsabil de sectia locală de politie. Un grup de huligani au rapit un elev, fiul unui om bogat din Kanpur si cer o rascumparare pentru ai reda acestuia libertatea.

Phir Bhi Dil Hai Hindustani (2000) Film indian gratis subtitrat online hd



Phir Bhi Dil Hai Hindustani sau Rivali indragostiti este un film de dragoste,dar si unul care scoate in evidenta diferentele de mentalitate,dar mai ales asemenarile dintre poporul indian si alte popoare,precum goana politica dupa putere.Iata un lucru care nu se schimba nicaieri si nicioadata.Dar revenind la film,acesta prezinta povestea a doi reporteri rivali,Ajay Bakshi si Rhea Banerjee,care se pacalesc unul pe celalt incercand sa obtina audienta mai mare.Insa atunci cand vor trebuie sa lucreze impreuna,vor iesi scantei,si nu doar de la certile lor.

Yakeen (2005) Film gratis Indian Online Subtitrat HD



Yakeen este un remake al filmului Shattered din 1991. Filmul incepe cu recuperarea lui Nikhil (Arjun Rampal) si a sotiei acestuia Simar (Priyanka Chopra), ei suferind un accident de masina. Simar a scapat doar cu cateva zgarieturi insa sotul ei a suferit multiple traumatisme interne si externe, si de amnezie. Nikil apeleaza la cei mai buni chirurgi pentru ai reconstrui fata sotului,
partea cea mai afectata in urma accidentului iar dupa sase luni il ia acasa. Simar insista ca sotul sa-si reia vechile obiceiuri si il incurajeaza sa se intoarca la munca. Intalnindu-se cu vechii lui prieteni si gasind mici dovezi din perioada dinaintea accidentului, Nikil isi da seama ca lucrurile nu erau chiar atat de bune pe cat ii relatase sotia sa.

Kuch Kuch Hota Hai (1998) Film Indian online HD subtitrat



Rahul si Anjali sunt prieteni din copilarie si sunt si colegi. Ei sunt cei mai populari din facultate. Anjali e indragostita in secret de Rahul,insa Rahul se dadea la toate fetele din facultate cautandu-si iubirea. Intr-o zi apare Tina care il cauta pe decanul facultatii iar Rahul incercand sa vorbeasca cu Tina ii zicea sa il lase pe decan ca e un capos,etc…pentru ca in final sa afle ca Tina e fiica decanului. Ei se indragostesc unul de altul,Anjali pleaca departe renuntand la barbatul iubit. La nastere Tina moare lasand in urma 8 scrisori pentru fiica sa Anjali(au pus fiicei lor numele prietenei din copilarie al lui Rahul…Anjali). Mama lui Rahul voia ca el sa se recasatoreasca insa el nu voia spunand ca se naste o singura data si iubeste o singura data. In ziua in care fetita implineste 8 ani primeste cea de a-8-a scrisoare in care mama ei o roaga sa i-o readuca in viata tatalui sau pe Anjali prietena din copilarie. Anjali incearca sa ii implineasca mamei sale ultima dorinta si sa il recasatoreasca pe tatal sau cu Anjali.

Lafangey Parindey (2010) Film Indian Gratis Online HD Subtitrat



Pinky Palkar este o aspiranta dansatoare pe patine care viseaza sa devina mare prin intermediul unui Show Tv India are Talent. Visul ei se spulbera atunci cand Nandu , care lupta in ringul de box legat la ochi, o accidenteaza cu masina, lasand-o oarba. In ciuda dizabilitatii ei, Pinky este hotarata sa participe la acel show. Plin de remuscari, Nandu o invata sa vada in ciuda orbirii sale. In cele din urma, si ea il invata pe el sa patineze, convingandu-l sa-i fie partener la acel concurs.

Hum Tumhare Hain Sanam (2002) Film Online Indian Gratis Subtitrat HD



Radha si Suraj sunt prieteni din copilarie. Gopal este indragostit de Radha tot din copilarie. Dupa cativa ani, tutorele lui Gopal ii propune Radhei sa se casatoreasca cu Gopal si ea accepta. Gopal se dovedeste a fi un sot iubitor si Radha, incetul cu incetul, incepe sa-l iubeasca. Dar Gopla crede ca sotia lui petrece prea mult timp cu Suraj si incepe sa devina banuitor incat ii spune Radhei sa paraseasca casa. Radha pleaca si nu dupa mult timp primeste instiintarea de divort de la Gopal,
care-i distruge sufletul. Cand Suraj si fratele ei, Prashant, afla ce se intampla vor sa se duca sa vorbeasca cu Gopla, dar aceasta ii impiedica. Insa Suraj ii da singur intalnire lui Gopal, sperand sa lamureasca lucrurile. Insa Gopal se duce la intalnire cu o arma incarcata… Hum Tumhare Hain Sanam (2002)

Aitraaz (2004) Film Gratis Indian HD subtitrat



Filmul ne dezvaluie o poveste de dragoste, intoarcerea trecutului in prezent si lupta pentru adevar, pentru dreptate. Totul incepe cand Priya doreste sa se angajeze ca secretara la un avocat. Ea da peste inginerul Raj Malhotra. Acesta o place pe Priya si considera ca nu poate trai fara ea. Cei doi se casatoresc. La petrecerea de promovare Sonia incearca sa danseze cu Raj. Seara Raj isi aminteste de trecut. Insa Sonia pusasa pe primul loc faima si banii . Acesta o uitase, acum o iubea numai pe Priya. Intr-o zi el se duca la Sonia acasa pentru a opri productia unor telefoane mobile la care se descoperisera nereguli. Insa aceasta se da la Raj. Cand este refuzata ii spune sotului sau ca Raj a incercat sa o violeza. Raj sustinut de Priya deschide procesul pentru a dovedi adevarul. Avocatul are un accident .Priya dovedeste adevarul cu probe solide. Raj isi recapata slujba si respectul meritat. Sonia isi da seama ca faima si banii nu sunt totul. Astfel ea se sinucide.Aitraaz (2004)

Arjun: The Warrior Prince (2012) Film Online Indian Gratis Subtitrat HD



Primul film de animatie marca Bollywood. Povestea filmului se bazeaza pe epopeea clasica Mahabharata si pe clasicul personaj Arjun. Arjun este un personaj mitic, considerat cel mai mare arcas si cel mai mare luptator din lume. “Arjun: The Warrior Prince” este un film care va va transporta intr-o epoca a miticului, intr-o epoca indepartata si fascinanta deopotriva. Personajul principal, Arjun isi demonstreaza talentul – intai sub forma imaginara in curtile in care se antrena, mai apoi reala in incercarea sa de a anihila armata numeroasa a maleficului Duryodhan. Chiar daca inca de mic stapanea la perfectie trasul cu arcul iar de la 9 ani a deprins tainele artelor martiale, lui Arjun,
barbat in toata firea, ii lipsea totusi ceva: curajul de a-l infrunta pe maleficul sau var Duryodhan. Pentru Arjun incepe drumul lung al descoperirii razboinicului din el. Cand in sfarsit acest moment soseste, Arjun va incerca sa se razbune.

Saawariya (2007) Film Indian Online Gratis HD Subtitrat



Totul incepe intr-un orasel izolat, in frumusetea senina a pitorescului Simla. Strazile serpuite ale orasului, pline de lumina si veselie, prind viata, insufletite de cantece, fragmente de folclor, dansuri, balade de iubire, colonii infloritoare de artisti si tesatori, dar si incantatiile manastirii. Traseul pe care il strabat impreuna Raj si Sakina ne reaminteste de puterea iubirii neconditionate, prin intermediul a o mie de straturi de emotii tumultuoase. Saawariya

Barfi! (2012) Film Indian gratis Online Subtitrat HD



Situat in anii 1970 intr-un colt destul de din India, Barfi este povestea a trei tineri care invata ca dragostea nu poate fi nici definita si nici nu continuta de normele societatii de normale si anormale. Barfi, o audiere si baiatul deficiente de vorbire se incadreaza in dragoste cu Shruti. In ciuda afectiune profunda pentru ei Barfii, Shruti da in presiunea societatii si a parintilor sa se casatoreasca cu un “normal” omul si sa conduca un “normal” viata. Multi ani mai tarziu, caile lor trec inca o data atunci cand Barfi,
acum in dragoste cu Jhilmil, este pe termen de la politie. Barfi se cauta cu disperare Jhilmil, care a disparut. Realizarea Shruti ca Jhilmil este autist face ei recunosc ca dragostea adevarata este cu adevarat oarba. Barfi! (2012)

Paap (2003) Film Gratis Indian online Subtitrat HD



De la preotii budisti dintr-o manastire, Kaya, o tanara singuratica, primeste o misiune speciala. Ea trebuie sa-l aduca la manastire pe micutul Llahmo, un copil despre care preotii cred ca are puteri speciale. Dar, din intamplare, Llahmo este martorul unei crime.
Kaya, ajutata de ofiterul de politie Shiven, vor apara viata copilului, luptandu-se cu cei care vor sa-l ucida. Paap (2003)

Vivah (2006) Film Indian gratis HD online Subtitrat



Poonam, o fetita orfana, a fost crescuta de parinti adoptivi pana cand a devenit o tanara incantatoare care acum trebuie sa-si gaseasca un sot. Conform traditiei, insa, aceasta hotarare nu-i apartine ei… Petitorul impreuna cu familiile celor doi tineri decid pentru ei si apoi le fac cunostinta. Poonam are norocul sa-l cunoasca altfel pe Prem, fiul unei familii bogate din New Delhi,
si se indragosteste de el. Sentimentul este reciproc si se pare ca totul a fost un succes, iar acum trebuie doar sa fie pregatita nunta celor doi. Numai ca Poonam are un accident care le ofera tuturor ocazia sa se convinga daca cei doi sunt sortiti sa fie impreuna sau nu… Vivah (2006)

Sarkar Raj (2008) Film Indian Online Gratis Subtitrat HD


Actrita Aishwarya Rai, frumoasa exotica a Bollywoodului, e Anita Rajan, directorul executiv al unei multinationale. Anita ii propune lui Shankar sa construiasca o centrala electrica care ar ridica nivelul de trai din zona. Barbatul intelege avantajele pe care centrala le poate aduce locuitorilor si sprijina proiectul in fata liderului Sarkar. Batranul conducator e convins pana la urma ca avantajele sunt mai multe decat dezavantajele. Mai e nevoie doar de aprobarea localnicilor, dar proiectul energetic devine o problema politica, iar regimul lui Sarkar e pus in pericol.
Sarkar Raj (2008)

Raaz 3: The Third Dimension (2012) Film Indian gratis Online Subtitrat HD



Povestea se invarte in jurul Shanaya (Bipasha Basu), o actriță de la înălțimea de succesul ei. Ea devine oferit cele mai bune roluri și câștigă toate premiile ea nominalizate pentru. În plus, ea are, de asemenea, o aventura pasionala cu un director frumos pe nume Aditya (Emraan Hashmi). Toate acestea se încheie atunci când o actriță mai tânără, Sanjana (Esha Gupta) face debutul in film. Dintr-o data, Shanaya pare uitat și toată lumea vrea să lucreze doar cu Sanjana. Destul de repede, Aditya lasă, de asemenea, Shanaya pentru Sanjana, și Shanaya vede cariera ei dispar și ea încet devine nebun. Ea începe să se apeleze la magia neagră și o face scopul ei în viață pentru a distruge Sanjana și mă întorc bărbatul iubit, Aditya. Raaz 3: a treia dimensiune (2012)

Heroine (2012) Film Indian Gratis HD subtitrat



O vedeta de la Bollywood, super fabrica de vise si fantezii din India, se lupta cu suisurile si coborasurile pe care le presupune cariera ei. In spatele cortinei, departe de aclamatiile fanilor, viata eroinei Mahi Arora e mai mult decat zambete perfecte si declaratii corecte, fara iz de politica sau discriminare. Secrete si minciuni, barfe si politici, lux si singuratate. Cariera lui Mahi e amenintata de noi actrite venite la Bollywood si care sunt dispuse sa-i mituiasca pe jurnalistii de la tabloide cu vacante in locuri exotice.
Iar viata personala a vedetei de Bollywood nu sta mai bine caci Aryan, iubitul ei actor, casatorit cu altcineva, nu se grabeste sa ceara divortul. Heroine (2012)

Hum Tum Aur Ghost (2010) Film Indian gratis HD subtitrat



Armaan pare sa aiba o viata perfecta, o prietena iubitoare, Gehna, si un loc de munca foarte bine platit, ca fotograf de moda la o revista foarte cunoscuta. Cu toate acestea se pare ca viata lui nu este chiar asa cum pare. De la o vreme sufera de insomnie si este dependent de alcool. Motivele insomniei nu tin de tulburari ale somnului ci datorita vocilor pe care le aude. Voci care il tulbura si il agaseaza si pe care nimeni altcineva nu le aud. Astfel alcoolul devine un aliat impotriva acestor voci.Hum Tum Aur Ghost (2010)

Dum (2003) Film Indian Gratis HD subtitrat



Uday este un tanar al carui tel in viata este de a deveni un ofiter de politie si de a-si servi tara cu cinste si onoare. Alaturi de bunul sau prieten Mohan, face tot posibilul sa-si implineasca visul. Cu toate pregatirile si aproape toate sansele sa-si implineasca visul, Uday se va confrunta cu aceea fata a politiei din care nu vrea sa faca parte, cu Shankar, a carui uniforma este folosita in cu totul alte scopuri. Odata ce Shankar a pus gand rau unei persoane, nu mai e cale de intoarcere,
mai ales cand este sustinut de oameni cu putere. Dar cand familia si iubita lui Uday sunt amenintati, lucrurile tind sa se complice iar visul lui sa fie tot mai departe. Va reusi Uday sa depaseasca toate barierele care stau in calea planurilor sale?
Dum (2003) Vointa de fier

Jhootha Hi Sahi (2010) Film Online Indian Gratis HD



Sid , este un tip timid si introvertit care lucreaza intr-o librarie din Londra numita Kaagaz Ke Phool , cu prietenul sau pakistanez, Omar . El este obligat sa faca munca voluntara pentru o agentie care lupta impotriva sinuciderilor si care din greseala a tiparit pe pliante numarul de telefon gresit, numar ce ii apartinea lui Sid. Intr-o noapte, el primeste un telefon de la Mishka , care este pe punctul de a-si lua viata dupa ce relatia ei s-a terminat prost. Dupa o noapte de nedormit Sid reuseste sa o scape pe acesta de la a face o prostie si astfel Sid ii va devenii Mishkai prieten prin telefon. Sid va reusi s-o cunoasca pe Mishka in libraria in care lucreaza insa datorita minciunilor spuse de catre acesta la telefon si datorita faptului ca nu este chiar singur, avand prietena, pe Krutika, ii este imposibil sa-si dezvaluie identitatea, ca el este prietenul de la telefon. Jhootha Hi Sahi (2010)

Tere Naam (2003) Film Indian online Gratis Subtitrat HD



Randhe face parte dintr-o casta inferioara si se poarta ca atare. Are un temperament violent si nu se da in laturi de la nimic. Dar o cunoaste pe Nirjara, o tanara de familie buna, de care se indragosteste, iar aceasta ii impartaseste sentimentele. Familia ei insa e hotarata s-o marite pe Nirjara cu un barbat din casta ei, chiar daca ea s-a indragostit de Randhe. Din pacate, trecutul lui Randhe il ajunge repede din urma. Un dusman mai vechi al acestuia ii provoaca o rana grava la cap in timpul unei incaierari. Atunci cand se trezeste, Randhe e internat intr-un spital de boli mentale si nu mai stie nimic de Nirjara. Tere Naam (2003)

Jab Tak Hai Jaan (2012) Film Indian Online Gratis Subtitrat HD



Jab Tak Hai Jaan (2012) Dupa ce si-a gasit si si-a pierdut dragostea in Londra, Samar Anand invinge moartea, devenind un expert pirotehnist in Armata Indiana. Intors la Londra dupa 10 ani, sufera de amnezie in urma unui accident. Isi va regasi dragostea? O poveste de dragoste de Yash Chopra. Cu Shahrukh Khan, Katrina Kaif si Anushka Sharma, filmul a adus un premiu pentru cuplul format din A. R. Rahman si Gulzar, care, orchestrat de Yash Chopra, au creat o coloana sonora poetica pentru aceasta poveste de dragoste.

The Killer (2006) Film Indian Onlne Subtitrat Gratis HD



Filmul ne prezinta povestea unui taximetrist (Emraan Hashmi) care este angajat de un client misterios , pentru al conduce la diferite destinatii. Clientul misterios se dovedeste a fii un criminal in serie care este platit sa ucida cinci victime , iar taximetristul se afla intr-o situatie foarte dificila. The Killer (2006) Film indian online gratis subtitrat.

Humko Tumse Pyaar Hai (2006) Flm Indian Gratis Subtitrat HD



Durga este o fata care provine dintr-o familie foarte saraca. Intr-o zi ea are un accident din care este salvata de un barbat care se indragosteste de ea pe loc. In ciuda faptului ca Durga nu vede el o cere in casatorie. Insa cand totul mergea mai bine apare Rana care vrea sa impiedice nunta lor cu orice pret. In incercarea de a-l ucide pe Rohit tanarul logodnic, Rana o omoara pe mama Durgai. Apare apoi sansa ca Durga sa fie operata si sa isi recapete vederea, insa in timp ce ea se refacea dupa operatie, in spital, Rana ii intinde o cursa lui Rohit in incercarea de a-l ucide.
Dupa ce se vindeca Durga pleaca cu doctorul ei in strainatate, acolo il cunoaste pe Raj care se indragosteste de ea si o cere in casatorie. Doctorul o convinge, iar Durga accepta cererea lui Raj in casatorie. La petrecerea lor de logodna apare cel mai bun prieten al lui Raj, Rohit. Rohit este fostul ei logodnic despre care ea credea ca e mort. Acum Durga va trebui sa aleaga intre a-si respecta promisiunea de a se casatori cu Raj si barbatul pe care il iubeste, Rohit. Humko Tumse Pyaar Hai (2006)

Ek Tha Tiger (2012) Film Online indian gratis subtitrat



Filmul este un thriller romantic care spune povestea unui om de stiinta Trinity College suspectat ca vinde secrete de tehnologie in Pakistan. Guvernul indian trimite un agent secret, cu nume de cod Tiger, pentru a afla activitatile profesorului. Tiger se indragosteste de Zoya , o fata care se studiaza la o academie de dans fictiv situat la TCD, si impreuna pornesc intr-o calatorie de la Dublin, la Istanbul, apoi in Kazahstan si Chile.Ek Tha Tiger (2012)

Jodhaa Akbar (2008) Flm Indian Gratis Subtitrat Hd



Jalal devine rege inca de la varsta de 13 ani,o varsta frageda,copil fiind visa ca razboaiele sa se termine,sa fie numai dragoste si pace,era ajutat de unchiul sau sa conduca tara. Dupa cativa ani,se aranjeaza o nunta si se insoara cu o printesa exceptionala care era insa indragostita de un alt barbat, un barbat cu care trebuia ea sa se casatoreasca initial,nunta fiind insa anulata. La inceput nu era dragoste, ea nu voia sa fie a lui,era casatorita cu el doar pentru binele poporului insa in timp totul se schimba…. Se indragostesc unul de celalt insa preoteasa,femeia care ii era ca o mama regelui Jalal va baga intrigi intre ei incercand sa ii desparta. Jalal
se deghizeaza in om simplu si asa afla nevoile celor saraci si multe alte nelegiuiri si le va face viata mai usoara,va reusi insa Jalal sa opreasca razboaiele si sa fie pace si fericire? Jodhaa Akbar (2008)

London Dreams (2009) Film Indian Online Subtitrat HD


Arjun si Mannu sunt prieteni din copilarie, insa nu au prea multe in comun, in afara de muzica. Arjun e foarte ambitios si vrea sa fie vedeta internationala, in timp ce Mannu se multumeste sa castige bani cantand pe la nunti in sat. Arjun ajunge la Londra unde intemeiaza o trupa muzicala si decide sa-si aduca si prietenul. Din pacate pentru Arjun, Mannu e mult mai talentat asa ca publicul il prefera imediat. Pe deasupra, Mannu ii cade cu tronc si lui Priya, solista formatiei. Arjun e atat de ranit in orgoliu incat pune la cale un plan de razbunare.

Urumi (2011) Film Online Indian Subtitrat HD



Regizorul Santosh Sivan ne prezinta povestea unui razboinic curajos (Arya), care vrea sa-l omoare Vasco da Gama, vicerege al Imperiului portughez din India. Dar el este ucis brutal de catre invadatorii si de fiul sau Chirakkal Kelu. Filmul Urumi cu titlul sau original Urumi: The Warriors Who Wanted to Kill Vasco Da Gama (2011) se desfasoara ca o balada pe toata durata sa de 170 minute. Urumi (2011)

Kurbaan (2009) Film Indian Online Gratis HD



Kurbaan este un film de suspans foarte reusit. Tanara profesoara Avantika Ahuja , de religie hindusa , se intragosteste de insistentul sarmant profesor de religie islamica, cei doi hotarasc sa plece in America in ciuda opozitiei tatalui ei , acolo dorind sa isi faca o viata noua. Numai ca lucrurile nu par asa cum sunt, tanara afla cu stupoare ca sotul ei face parte dintr-o organizatie terorista ce pune la cale un atentat asupra Americii si ca de fapt acesta s-a folosit de ea pentru a patrunde pe teritoriul SUA, De aici incepe o intreaga aventura , ea in cercand sa isi demaste sotul si complicii acestuia.

3 Idiots (2009) Film Indian Gratis Subtitrat HD



Filmul spune povestea lui Farhan (Madhavan), Raju (Sharman Joshi) si Rancchoddas Rancho (Aamir Khan), sunt trei studenti la inginerie care impart o camera in campusul Colegiului Imperial de Inginerie. Farhan urmeaza dorintele tatalui de a devenii inginer, pe cand el doreste sa devina fotograf de animale salbatice. Raju studiaza ingineria pentru a deveni cineva si a-si putea scoate familia din saracie in timp ce Rancho, face totul din pasiune pentru motoare si masini. Cu toate ca este bun la toate Rancho reuseste intotdeauna sa-l scoata din sarite pe decanul facultatii, Viru (Virus) ( Boman Irani ), de cele mai multe ori prin raspunsurile creatoare si neortodoxe. Datorita prieteniei celor trei, decanul ii va numi “idioti”. Dupa nenumaratele peripetii din timpul universitatii cei trei reusec sa termine cu brio. Chatur (Omi Vaidya), un alt coleg al celor trei, care a fost intotdeauna invidios pe Rancho, le va spune ca dupa 10 ani sa se intalneasca in acelasi loc, si tocmai atunci fiecare se va putea lauda cu realizarile lor. Acum actiunea filmului se va muta peste 10 ani,
cand fiecare va spune ce realizari are si totodata se va decide cine a ajuns cel mai bine. Acum va incepe si cautarea lui Rancho, care nu-si facuse prezenta la marea intalnire …Film indian 3 Idiots (2009) online,

Namastey London (2007) Film Indian Online Subtitrat HD gratis


Jasmeet e o tanara indianca nascuta la Londra, care arata, se imbraca, se poarta si simte ca orice fata londoneza. Parintii sai si-au dorit ca fiica lor sa se integreze, insa nu sunt multumiti, asa incat planuiesc o calatorie si o casatorie in India, cu Arjun Singh, proprietarul unei ferme. Jazz e mireasa dupa traditia indiana, dar cand revine la Londra nu mai recunoaste mariajul pentru care nu exista acte si isi continua planurile de nunta cu britanicul Charles. Problema reala e ca familia lui Charles nu e dispusa sa primesca o fata cu ten masliniu. La fel de respins ca si Jazz e si Imran, iubitul indian al blondei Susan. El e pus in situatia de a trece la crestinism, de a-si schimba prenumele si a demonstra ca nu e terorist pentru ca familia lui Susan sa il accepte. Namastey London

Enthiran (2010) Film Online Indian Subtitrat HD



Dr. Vasi ,dupa zece ani de cercetari stiintifice, inventeaza un robot super-puternic, numit Chitti, caruia ii imprumuta propria sa imagine. Forul stiintific, AIRD, trebuie sa aprobe robotul pentru a intra in vizorul armatei in scopuri militare, dar declina aprobarea – decizia fiind luata pe motivul întemeiat ca robotul e lipsitde capacitatea de a face o judecata raţională intr-o anumita situatie, oricare ar fi aceasta. Un fulger brusc provoacă emoţii în robot, care este aparent gata pentru integrarea în lumea umană. Chitti incepand sa deprinda sentimente, se indragosteste de viitoarea sotie a Dr. Vasi… de aici incep si problemele pentru cei doi indragostiti. Enthiran (2010)

Judwaa (2009) Film Indian Online Gratis Subtitrat HD



Doamna Malhotra este mama unor gemeni, care au fost despartiti la nastere si ei i-a mai ramas un fiu, aceasta intra intr-un soc la auzul vestii ca fiul ei a fost rapit, veste care o tintueste intr-un scaun cu rotile.Sotul ei pleaca impreuna cu ea si fiul lor in Statele Unite. Dupa mai multi ani Prem , un baiat linistit si matur, se intoarce impreuna cu familia lui din Statele Unite pentru a se casatori. Viitoare logodnica a lui Prem este Mala, o fata indrazneata si impulsiva, care este fiica domnului Sharma. Aici Prem isi cunoaste fratele geaman Raja care arata ca si el , dar este exact opusul lui in toate. Ca rezultat al intalniri lor au parte de o serie de scene comice. Prem o iubeste pe linistita si matura Roopa, in timp ce Raja se indragosteste de Mala.
Datorita asemanarii dintre ei baietii le joaca feste fetelor facand ca fetele sa fie confuze si dezorientate datorita atitudini fratilor. Si ca totul sa fie mai rau , Tiger Ratanlal, jura ca se v-a razbuna pe familia Malhotra pentru ce i-au facut tatalui lui.

Tezz (2012) Film online Indian Subtitrat Gratis HD



Un grup terorist de asiatici plaseaza o bomba intr-un tren de mare viteza care are ruta Londra – Glasgow … Autaritatile primesc un telefon de la teroristi in care li se cere ca trenul sa nu incetineasca sau sa piarda viteza sub un anumit tempo, acesta din urma va fi distrus impreuna cu toti pasagerii , cu exceptia cazului in rascumpararea se plateste.

No One Killed Jessica (2011) Film Indian online Subtitrat Gratis HD



Nimeni nu a ucis-o pe Jessica este un thriller politic, cu locatia in New Delhi si se bazeaza pe un controversant caz de crima. Directorul a precizat ca ideea filmului este scrisa dupa articolul din The Times of India din 2006 privind un caz de crima, al carui criminal a fost achitat de instanta de judecata, ceea ce a dus la un protest national si ulterior la redeschiderea cazului. Filmul se bazeaza pe adevarata poveste a Jessicai Lall, un model din Delhi, care a fost impuscat in 1999 intr-un restaurant din New Delhi de catre Manu Sharma, alias Manu, fiul lui Venod Sharma, un politician foarte influent. Sabrina incearca sa faca dreptate in cazul asasinarii Jessicai, sora sa, de catre fiul uinui influent om politic din India.
Toate eforturile sale, timp de 6 ani, sunt in zadar, deoarece influeta omului politic este peste lege. Povestea se va schimba cand Meera, o reportera a unui important post de televiziune din Delhi, realizeaza ca nu a tratat cum trebuie, la vreme respectiva, acest caz de crima, si decide sa faca dreptate.

De Dana Dan (2009) Film Indian online Subtitrat Gratis HD


Doi prieteni care duc vieti similare intra impreuna intr-o serie haotica de nebunii incercand sa le faca iubitelor pe plac. Nitin si Ram sunt lefteri si indragostiti pana peste cap, dar prietenele lor nu sunt adepte ale traiului din iubire. Baietii primesc un ultimatum: sa stranga bani sau sa fie parasiti de iubite. Tinerii gasesc de cuviinta ca banii se fac cel mai usor din rascumparari asa ca fura cainele unei bogatase si declanseaza un lung sir de intamplari hazlii in care vor implica pe oricine le iese in cale, de la un profesor chinez la o sotie frustrata.

No One Killed Jessica (2011) Film Online Subtitrat Indian HD



Nimeni nu a ucis-o pe Jessica este un thriller politic, cu locatia in New Delhi si se bazeaza pe un controversant caz de crima. Directorul a precizat ca ideea filmului este scrisa dupa articolul din The Times of India din 2006 privind un caz de crima, al carui criminal a fost achitat de instanta de judecata, ceea ce a dus la un protest national si ulterior la redeschiderea cazului. Filmul se bazeaza pe adevarata poveste a Jessicai Lall, un model din Delhi, care a fost impuscat in 1999 intr-un restaurant din New Delhi de catre Manu Sharma, alias Manu, fiul lui Venod Sharma, un politician foarte influent. Sabrina incearca sa faca dreptate in cazul asasinarii Jessicai, sora sa, de catre fiul uinui influent om politic din India. Toate eforturile sale, timp de 6 ani, sunt in zadar, deoarece influeta omului politic este peste lege. Povestea se va schimba cand Meera, o reportera a unui important post de televiziune din
Delhi, realizeaza ca nu a tratat cum trebuie, la vreme respectiva, acest caz de crima, si decide sa faca dreptate.

Jannat 2 (2012) Film Indian Online Subtitrat HD



Jannat 2 este un film de Bollywood thriller crimă și o continuare a filmului hit 2008, Jannat, care a fost scris de Vishesh Bhatt si regizat de Kunal Deshmukh. Acest film este, de asemenea, regizat de Kunal Deshmukh, și produs de Mahesh Bhatt si Bhatt Mukesh. Acesta oferă Siddharth sanas, Randeep Hooda, Imran Zahid și Esha Gupta, în rolurile principale.Povestea se bazează pe problema armelor ilegale în Delhi.Uite prima lansata pe data de 15 martie 2012, în timp ce teatrele afectate de film la 4 mai 2012.

Race (2008) Film Indian online Subtitrat HD



Povestea filmului Race (2008) este bazata pe actiunea filmului Hollywood-ian Goodbye Lover. Race este povestea a doi frati vitregi – Ranvir Singh si Rajiv Singh. Impreuna au o ferma cu cai, unde au loc si curse. Ranvir este responsabil de intretinerea afacerii, in timp ce fratele sau Rajiv este un acoolic, care nu ia nimic in serios. Ranvir o intalneste pe Sonia, si incepe sa aiba sentimente pentru ea, dar nu poate sa si le exprime. La una din petrecerile lor Rajiv o intalneste pe Sonia si se indragosteste de ea. Intr-un moment de betie Rajiv ii promite fratelui sau, Ranvir, ca daca se va casatorii cu Sonia, se va lasa de bautura. Ranvir isi va sacrifica dragostea, astfel incat sa il poata casatorii pe Rajeev cu Sonia,
toate doar de dragul fratelui sau. Sophia este secretara personala a lui Ranvir, care de asemenea este indragostita de seful ei. Un thriller de actiune plin de suspans, care exploreaza rivalitatea intre frati, tradarea si pasiunea.

Eklavya (2007) Film Indian online Subtitrat HD



Timp de 9 generatii, familia lui Eklavya a pazit dinastia regala, a tainuit secretele acesteia si a aparat citadela Devigarh din Rajasthan, dar acum loialul gardian este batran si pe jumatate orb si urmareste cu regret cum regele Rana Jaywardhan, aflat sub influenta nefasta a fratelui sau Rana Jyotiwardhan, isi asupreste poporul. Dupa moartea reginei Rani Suhasinidevi, printul mostenitor Harshwardhan este rechemat de la Londra in India, spre bucuria iubitei lui din copilarie pe nume Rajeshwari si a surorii sale Nandinidevi. Regele, furios din cauza faptului ca nu este tatal biologic al printului mostenitor, ii ordona fratelui sau sa il ucida pe Eklavya, dar este tradat la randul lui si asasinat la porunca lui Harshwardhan, care tocmai a aflat ca mama lui a fost omorata de catre sotul ei, pe cand era semi-constienta si murmura numele lui Eklavya,
din cauza acelei infidelitati din trecut. Rajeshwari il paraseste pe printul Harshwardhan atunci cand afla ca acesta a complotat sa-l ucida pe rege fiindca propriul ei tata si-a pierdut viata in acest conflict, iar Eklavya este chinuit de dilema daca ar trebui sa-si ucida fiul natural pentru a-si respecta datoria fata de regele asasinat sau daca ar trebui sa-i inteleaga motivele si sa-l crute.

Awarapan (2007) Film Indian online Gratis Subtitrat HD


Awarapan este povestea lui Shivam , un barbat care are un stil de viata nesanatos, fara credinta in Dumnezeu si care are inima franta. Shivam lucreaza impreuna cu cel mai bun prieten, pentru un gangster din Hong Kong, Malik pe care il serveste cu corectitudine si loialitate. Seful lui are atat de multa incredere in el incat, in momentul in care pleaca intr-o calatorie de afaceri, ii cere sa o urmareasca pe iubita lui, Reema , pe care o suspecteaza ca il insala, iar daca acest lucru se concretizeaza trebuie sa o omoare. Reema este o tanara pakistaneza, care este o victima a traficului de fiinte umane iar Malika o cumparase si o facuse amanta lui. Din momentul in care incepe sa o urmareasca pe Reema, trecutul sau incepe sa-l copleseasca. El isi aminteste de pierderea iubirii vietii sale, Aaliyah , precum si modul in care el nu a reusit sa o salveze. Intr-o noapte descopera ca Reema are un iubit secret cu care planifica sa fuga.
Shivam este acum intr-o mare dilema: sa-si anunte seful si sa o omoare sau sa o lase pe nevinovata fata sa-si castige libertatea pe care o doreste atat de mult?

Dus (2005) Film Subtitrat Indian Online Gratis HD



In 10 zile un terorist international, pe nume Jambwal, de origine indiana, planuieste o tentativa de asasinat a prim-ministrului indiei si a inca 25.000 de oameni nevinovati. Departamentul indian anti-terorism incearca sa impiedice acest atentat. Seful departamentului anti-terorism, Siddhart Dheer il trimite pe fratele sau, Shashank impreuna cu tanarul Aditya Singh, in Canada unde vor fii ajutati de catre agentul Neha. Ei il rapesc pe Himmat Mehendi, unul dintre supusii teroristului, si incearca sa obtina mai multe informatii despre Jambwal. O conspiratie diabolica, cu numele de cod JEET.

Mission Istaanbul (2008) Film Indian Online Subtitrat HD



Promitatorul jurnalist Vikas Sagar primeste, din partea lui Owais Husain, propunerea de a conduce postul lui controversat de televiziune. O data cu o suma importanta de bani, lui Vikas i se promit si multe alte beneficii, care fac oferta si mai greu de refuzat… cu atat mai mult cu cat barbatul trece printr-o perioada grea, aflandu-se in divort cu sotia lui, Anjali.

Kahaani (2012) Film Indian Online Gratis Subtitrat



Filmul regizat de Sujoy Ghosh ne-o prezinta pe Vidya Bagchi , o femeie insarcinata , care soseşte la Londra, pentru a-si găsi soţul disparut. Ea începe o căutare neincetata pentru soţul ei. Bazandu-se pe fragmente din amintirile ei despre el, toate indiciile par să ajungă la un capăt mort atunci când toată lumea încearcă să o convingă pe Vidya că soţul ei nu există. Ea îşi dă seama că nimic nu este ceea ce pare… Într-un oraş îmbibat în minciuni, Vidya este hotărâtă să descopere adevărul despre soţul ei – pentru ea şi copilul ei nenăscut – chiar şi cu pretul vieţii ei.

Aladin (2009) Film Online Indian gratis Subtitrat HD



Aladin locuieste in orasul Khwaish, un orfan care a fost hartuit inca din copilarie de catre Kasim si banda lui. Dupa ce parintii lui au murit intr-un accident el sa mutat la bunicul lui. Fiind mare si studiind la universitate, Aladin nu reuseste nici acum sa scape de batjocura colegilor. La aniversarea lui, colegii si frumoasa Jasmine , de care era indragostit, decid sa-i joace o
festa si drept cadou acestia ii cumpara o lampa fermecata, veche, de la un magazin de antichitati. Neputand sa-si exprime sentimentele de dragoste fata de frumoasa Jasmine, el freaca lampa primita in dar si deodata din aceasta iese un duh, numit Genius, care ii va spune ca trebuie sa-si puna trei dorinte.

Fanaa (2006) Film Indian Gratis Online Subtitrat HD



Daca ar fi sa credem in destin asa cum cred indienii, atunci nu poti fugi de ceea ce iti rezerva viata, nu te poti ascunde de alegerile pe care trebuie sa le faci. Tocmai de aceea Zooni si Rehan, doi oameni complet diferiti, trebuie sa-si infrunte propriul destin care i-a unit intr-o poveste minunata de dragoste plina de inocenta si daruire, ca apoi sa ii desparta in cel mai nemilos mod… acelasi destin insa i-a reunit dupa sapte ani… Acum insa ies la iveala secrete mult prea dureroase
… cine este Rehan cu adevarat?… Ce s-a intamplat cu Zooni in toti acesti ani?… Un film deosebit despre puterea omului de a alege si de a trai cu aceste alegeri… Un film superb filmat cu peisaje pline de culoare, editat in stilul specific indian, cu o muzica bine aleasa pentru momentele cheie si o prestatie actoriceasca excelenta!
 
Support : Filme Online | Seriale Online | Filme Indiene
Copyright © 2011. Filme Online Seriale, Filme Indiene - All Rights Reserved
Template Created by Filme Subtitrate Indiene Filme Noi 2016 Seriale Online 2016
Filme Gratis 2016 by Blogger