Latest Movie :
Recent Movies

HOTEL TRANSYLVANIA 2 (2015), ONLINE SUBTITRAT HD

Hotelul Transilvania a avut parte de câteva schimbări radicale în ultimii trei ani: el este acum deschis şi primeşte chiar şi oaspeţi umani, nu doar monştri. Mavis şi Johnny au un băieţel împreună, Dennis, însă acesta nu are nicio abilitate de vampir şi asta îl îngrijorează foarte tare pe Contele Dracula. Atunci când Mavis şi Johnny merg în vizită la părinţii lui, Dracula îşi cheamă prietenii, Frank, Murray, Wayne şi Griffin, să-l ajute să-l supună pe Dennis unor şedinţe de instruire pentru a deveni monstru. Între timp, Vlad, morocănosul vampir tată al lui Dracula, soseşte la hotel şi, spre nemulţumirea lui, descoperă că stră-strănepotul său nu este un vampir cu sânge pur şi că hotelul acceptă acum şi oameni.

WARCRAFT 2016, ONLINE SUBTITRAT HD

Liniştitul tărâm Azeroth se află în pragul războiului atunci când civilizaţia ei este pusă în faţa unei rase de invadatori; războinicii orci fug de pe planeta lor muribundă pentru a coloniza o alta. Pe când un portal se deschide pentru a conecta cele două lumi, o armată este pusă în faţa distrugerii, iar celaltă în faţa extincţiei. Din taberele opuse, doi eroi sunt puşi pe un curs de coliziune care va decide soarta familiilor lor, soarta oamenilor şi caselor fiecăruia dintre ei. Astfel începe o epopee spetaculoasă a puterii şi sacrificiului în care războiul are mai multe laturi şi fiecare luptă pentru ceva anume.









 Deocamdată, filmul online Warcraft 2016 NU este disponibil spre vizionare, dar va fi postat de îndată ce se va putea. Premiera în România urmează a avea loc în data de 10 iunie, 2016. Până atunci, puteţi urmări trailerul oficial.

ODS OF EGYPT 2016, ONLINE SUBTITRAT HD 720P

Magie, monştri, zei şi nebunie domnesc prin palatele şi piramidele din Valea Fluviul Nil. Cu supravieţuirea speciei umane atârnând de un fir de aţă, un erou neaşteptat se ridică din anonimat şi începe o misiune emoţionantă de salvare a lumii şi a adevăratei sale iubiri. Set, nemilosul Lord al întunericului, a uzurpat tronul Egiptului şi a aruncat cândva paşnicul şi prosperul imperiu într-un haos. Cu doar o mână de rebeli eroici care opun domniei sale sălbatice, Bek, un muritor îndrăzneţ şi sfidător, obţine ajutorul puternicului zeu Horus şi formează o alianţă neobişnuită împotriva lordului malefic. Pe măsură ce bătălia lor împotriva lui Set şi a oamenilor săi îi conduc în lumea de apoi şi în rai, atât zeii şi muritorii trebuie să treacă testul curajului şi sacrificiului dacă vor să câştige confruntarea finală.






 Deocamdată, filmul online Gods of Egypt 2016 (Zeii Egiptului) nu este disponibil spre vizionare, dar va fi postat de îndată ce se va putea. Premiera urmează a avea loc în data de 26 februarie, 2016. Până atunci, puteți urmări trailerul oficial.

Holiday Aventuri in Vacanta (2014) Filme indiene Gratis HD oNLINE

Virat este un militar aflat in vacanta impreuna cu batalionul sau la Mumbai. Virat este si un agent secret care se pare ca nu a auzit de cuvantul discretie, spre disperarea superiorilor sai. Aflat pe drum intr-un autobus cu scopul de a-i perchezitiona pe pasageri, Virat ajunge sa fie implicat intr-o problema de proportii. In cateva minute, autobusul urmeaza sa explodeze din cauza unei bombe plasate de o persoana necunoscuta. Virat ii ajuta pe politisti sa dea de urma acestuia, jura ca il va descoperi pe acela ce ameninta sa distruga intreg orasul Mumbai.

Entertainment (2014) Filme Indiene HD

Akil este un tanar urmarit de ghinioane. Duce o viata grea, se chinuie sa munceasca pentru a se intretine pe el si pe tatal sau. Viseaza sa se imbogateasca pentru a se casatori cu fata visurilor sale. Insa, in ziua in care afla ca a fost adoptat, viata sa se schimba radical, este socat la auzul unei asemenea vesti. In plus, nu se poate casatori cu iubita sa deoarece nu are banii necesari. Se pare ca Akil este fiul unui barbat multimilionar care tocmai a murit. Acum Akil este nevoit sa conteste testamentul din dorinta de a pune mana pe mostenirea ce i se cuvine.

Haathi Mere Saathi – Prietenii mei Elefantii (1971)

Raju, fiul unei familii bogate este salvat din ghearele unui leopard de patru elefanti. Raju se imprieteneste cu acesti elefanti, devin cei mai buni prieteni. Ori de cate ori familia sa trece prin momente dificile, Raju isi viziteaza prietenii unde gaseste alinarea de care are nevoie. Raju se indragosteste de Tanu insa tatal fetei nu vede cu ochi buni aceasta relatie deoarece Raju are dificultati financiare. In ciuda tuturor diferentelor, cei doi se casatoresc, Tanu dand nastere unui baietel. Si baiatul lui Raju incepe sa indrageasca elefantii, spre disperarea mamei sale. Tanu si Raju incep sa aiba din ce in ce mai multe discutii in contradictoriu….
CD 1



Cd 2

Amar Akbar Anthony (1977) Filme HD indiene

Kishanlal, tata a trei copii, lucreaza ca sofer pentru Robert. Intr-o zi, in timpul unei iesiri in oras, Robert provoaca un accident in urma caruia ucide un barbat sarman. Robert ii cere soferului sau sa ia vina asupra sa. In schimb, ii promite sa aiba grija de familia sa in perioada in care acesta va sta la inchisoare. Kishanlal accepta sa intre la inchisoare. Insa Robert isi uita rapid promisiunea. Cand Kishanlal iese din inchisoare, descopera socat ca familia sa traieste in mizerie. Furios, Kishanlal ii cere lui Robert explicatii.

Film online hd Badal Cerul Este Plin de Nori (2000)

Badal este un tanar cu o copilarie tragica. Copil fiind, Badal a fost martorul asasinarii cu sange rece a tatalui sau, a mamei sale si a surorii sale mai mici. Acestia au fost ucisi de ofiterul de politie Jaisingh Rana, un barbat ce ucide oamenii doar pentru a se distra. Cativa ani mai tarziu, Badal a devenit un terorist al carui principal scop in viata este razbunarea mortii familiei sale. Badal este luat sub aripa ofiterului de politie Ranjeet Singh. Rani, o tanara superba, se indragosteste la prima vedere de Badal. Badal ajunge sa cunoasca dragostea si adevarata valoare a sentimentelor.

Second Chance (2016) Sezonul 1

Cincisprezece ani după ce a fost forțat să demisioneze din poliție acuzat de corupție, Jimmy Pritchard este o umbră a omului de odinioară. Într-o zi, când a surprins un hoț în casa unuia dintre cei trei copii, a agentul FBI Duval Pritchard, Jimmy a fost ucis, dar moartea lui se dovedește de scurtă durată. Readus la viață într-o versiune îmbunătățită, întinerit la 35 ani , de către Otto și Mary Goodwin, doi oameni de ştiinţa miliardari, fostului poliţist îi este oferită o a doua șansă.El va înțelege și repara astfel răul făcut familiei sale, sau va căuta răzbunare de la cei responsabili pentru moartea lui? Și mai presus de toate, el va reuși să evite ispitele trecutului său, care l-au costat deja atât de mult?

Kick – Adrenalina (2014) filme indiene subtitrate

Devi Lal Singh aka Devil este pasionat de adrenalina, nu poate trai fara aceasta. In ciuda unui IQ impresionant, Devil nu reuseste sa isi gaseasca un loc de munca. In plus, nu are prea mare succes in randul femeilor. Devine un hot profesionist si tinta ofiterului de politie Himanshu. Himanshu, care este decis sa il prinda pe Devil, il urmareste pana in Polonia unde o intalneste pe Shaina, o prietena din copilarie. Aceasta este fosta iubita a lui Devil. Intre Devil si Himanshu incepe un joc de-a soarecele si pisica.

Aarakshan – Impotriva Tuturor (2011) filme subtitrate indiene

Deepak Kumar este un tanar extrem de inteligent, student la Universitate. Acesta se bucura de sprijinul si de respectul directorului institutiei, profesorul Prabhakar. Intre Deepak si fiica profesorului s-a infiripat o relatie frumoasa de prietenie care, incetul cu incetul, s-a transformat intr-o iubire frumoasa. Cand un antreprenor fara scrupule isi anunta intentia de a demola o scoala publica, populatia locala in frunte cu Deepak si fostii elevi ai scolii isi unesc fortele pentru a sabota proiectul care implica cateva nume ale unor politicieni corupti.

Mardaani – Suflet de Femeie (2014) Filme indiene subtitrate

Shivani Shivaji Roy, un politist dedicat din cadrul politiei din Mumbai il urmareste pe Karan Rastogi, liderul unei organizatii criminale. Scopul lui Shivani Shivaji Roy este sa-l gaseasca si sa ii salveze viata unei tinere pe nume Pyari. Misiunea sa devine din ce in ce mai personala. Karan este constient de faptul ca Shivani il monitorizeaza in continuare. Shivani este mai hotarat ca niciodata sa il gaseasca. Intr-un incident macabru si cat se poate de brutal, Karan ii taie lui Pyari unul din degete si i-l trimite lui Shivani infasurat pe post de cadou. Cand se va sfarsi acest joc de-a soarecele si pisica?

Film online hd Kama Sutra: A Tale of Love (1996) filme indiene

Maya si Tara sunt doua tinere ce au fost crescute impreuna chiar daca apartin unor clase sociale diferite. Tara este o printesa in timp ce Maya este servitoarea sa. Cele doua fete sunt cele mai bune prietene si sunt educate pana ce ajung la varsta potrivita pentru casatorie. Tara este promisa printului Raj Singh iar Maya este obligata sa devina servitoare. Maya decide sa se razbune pe Tara culcandu-se cu printul Raj. Cand faptele Mayei sunt descoperite de fratele lui Tara, acesta din urma incepe sa o santajeze. Intr-o zi, cand Maya o intalneste pe Rasa Devi, o femeie ce preda tainele Kama Sutrei, vechea arta a seductiei, viata acesteia se schimba….

Star Wars Rebels (2014) Sezonul 1

O continuare a seriei animate Star Wars The Clone Wars. Acțiunea are loc între episoadele 3 &qout;Răzbunarea Sith&qout; și 4 &qout;O nouă speranță

The Last Kingdom (2015) Sezonul 1

Un spectacol de fapte eroice și bătălii epice cu o adâncime tematică care cuprinde politică, religie, război, curaj, dragoste, loialitate și căutarea universală pentru identitate. Combinând figuri istorice reale si evenimente cu personaje fictive, serialul este povestea despre cum un popor a combinat puterea în una dintre cele mai reprezentative regii ale istoriei, în scopul de a-și revendica teritoriile și pentru a construi un loc unde să-l numescă acasă










 SEZON COMPLET !

The Bastard Executioner (2015) Sezonul 1

Acţiunea are loc la începutul secolului 14, iar în centrul atenţiei este Wilkin Brattle, un cavaler greu încercat de război. Când credea că şirul de oribile lupte a luat sfârşit, eroul va trebui să devină călău. Din distribuţie mai fac parte Stephen Moyer (True Blood) şi Katey Sagal (Familia Bundy, Sons of Anarchy).













 SEZON COMPLET !

Spectre (2015) Film Online subtitrat

Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE.

Dragon Ball Super (2015) Serial TV Sezonul 01

The continuing adventures of the mighty warrior Son Goku, as he encounters new worlds and new warriors to fight.












Film online hd 2 States – Dragoste in 2 State (2014) Indian subtitrat

Celluloid spune povestea lui J. C. Daniel si dragostea sa pentru cinema. J.C face o multime de sacrificii pentru a face rost de echipamentul necesar realizarii unui film. Se intalneste cu Dada Saheb Palke, barbatul care a adus cinematografia in India. Gasirea unei actrite pentru rolul principal se dovedeste a fi o sarcina destul de dificila. Decide ca Rosamma, botezata mai tarziu PK Rosy va juca in filmul sau revolutionar. J. C isi vinde toate bunurile materiale pentru a-si materializa cel mai mare vis, acela de a realiza un film. Insa in viata, va intampina o multime de probleme. Partea I Partea II

Film online hd Celluloid (2013) Online subtitrat indian

Celluloid spune povestea lui J. C. Daniel si dragostea sa pentru cinema. J.C face o multime de sacrificii pentru a face rost de echipamentul necesar realizarii unui film. Se intalneste cu Dada Saheb Palke, barbatul care a adus cinematografia in India. Gasirea unei actrite pentru rolul principal se dovedeste a fi o sarcina destul de dificila. Decide ca Rosamma, botezata mai tarziu PK Rosy va juca in filmul sau revolutionar. J. C isi vinde toate bunurile materiale pentru a-si materializa cel mai mare vis, acela de a realiza un film. Insa in viata, va intampina o multime de probleme.

Humshakals – Relatii de Prietenie (2014) Filme Indiene subtitrate

Ashok si Kumar sunt cei mai buni prieteni inca din copilarie. Tatal lui Ashok, un milionar, este in coma profunda de sase ani. Mamaki se aliaza cu doctorul Khan pentru a scapa de tatal lui Ashok cu scopul de a pune mana pe averea sa impresionanta. In timpul unei reuniuni, Mamaki pune o substanta in paharele lui Ashok si ale lui Kumar, acestia din urma incepand sa se comporte ca niste caini. Ambii sunt internati intr-un spital de boli mentale si sunt tratati de dr. Shivani care isi da seama ce s-a intamplat de fapt si promite ca le va da drumul…

RUDHRAMADEVI (2015) Filme Indiene Online Subtitrate

Povestea domniei reginei Rudrama Devi in sudul Indiei in secolul al XIII-lea.VEZI RUDHRAMADEVI (2015) ONLINE SUBTITRAT

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS (2015) Film Online Subtitrat

Star Wars: Trezirea Forţei - Acţiunea din sequel are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. O nouă aventură intergalactică şi o nouă răfuială între Imperiu şi forţele Rezistenţei, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac), va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader. De partea cealaltă a baricadei sunt Rey (Daisy Ridley) și Finn (John Boyega), care vor găsi un ţel după întâlnirea cu Han Solo (Harrison Ford). „Trezirea Forţei" din titlul filmului e un comentariu direct la evoluţia celor doi protagoniști. Roboţelul BB-8, Chewbacca și prinţesa Leia, interpretată de aceeaşi Carrie Fisher, își au propriul rol în evoluția evenimentelor.

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR 2016, ONLINE SUBTITRAT HD 720P

Captain America: Civil War preia evenimentele de unde au rămas în Avengers: Age of Ultron, iar Steve Rogers conduce noua echipă de Răzbunători în eforturile lor neîncetate de-a păstra omenirea în siguranţă de forţele răului care o pun în pericol. După un alt incident internaţional care-i are în centrul atenţiei pe Răzbunători şi se produc nişte victime colaterale, presiunea politică apasă puternic pe instalarea unui sistem de contabilitate şi un corp de control guvernamental care să hotărască ei când este momentul ca Răzbunătorii să intervină într-o situaţie sau alta. Noul statut provoacă tensiune în rândul Răzbunătorilor în timp ce încearcă să protejeze lumea de un nou răufăcător puternic.







Deocamdată, filmul online Captain America: Civil War 2016 (Căpitanul America: Războiul civil) NU este disponibil spre vizionare, dar va fi postat de îndată ce se va putea. Premiera urmează a avea loc în data de 6 mai, 2016. Până atunci puteţi urmări trailerul oficial.

ADMIRAL: MICHIEL DE RUYTER 2015, ONLINE SUBTITRAT HD 720P

Dupa 16 ani petrecuti pe mare, perioada in care si-a vazut familia doar cateva luni pe an, Michiel este decis sa recupereze timpul pierdut. Cand i se propune sa devina amiralul flotei olandeze, acesta refuza. Insa, dupa ce Anglia ataca si distruge flota olandeza, decide, la sugestia sotiei sale, sa rezbune zecile de marinari ce si-au pierdut viata in lupta. Drept urmare, Michiel devine amiralul si comandantul suprem al flotei olandeze. Noul amiral are in subordinea sa una din cele mai puternice arme a republicii, flota Tarilor de Jos. Stie ca misiunea sa nu va fi usoara insa face tot ce ii sta in putere sa isi incurajeze oamenii.

Salman Khan

Nume real: Abdul Rashid Salim Salman Khan · Locul naşterii: Indore, Madhya Pradesh, India · Data naşterii: 27.12.1965 (50 ani) · Ocupaţie: Actor · Constituţie: atletică · Înălţime: 173 cm · Culoarea ochilor: negri · Culoarea părului: negru · Zodia: Capricorn · Etnie/rasă: asiatică/indiană · Religie: musulmană · Ţara natală: India Abdul Rashid Salim Salman Khan, născut pe 27 decembrie 1965, este un actor de film indian, foarte frecvent distribuit în filmele de la Bollywood. Khan, care a debutat cu filmul Biwi Ho To Aisi (1988), a avut primul său succes comercial cu blockbusterul Maine Pyar Kiya (1989), câştigând un Premiu Filmfare Best Male pentru interpretarea sa. A plecat să lucreze la unele dintre cele mai de succes filme de la Bollywood, cum ar fi Saajan (1991), Hum Aapke Hain Kaun (1994), Biwi No.1 (1999), care au apărut într-o perioadă de câştig, în primii cinci ani de la debutul său. În 1999, Khan a obţinut Premiul Filmfare "Cel Mai Bun Actor" pentru apariţia sa în Kuch Kuch Hota Hai (1998), şi de atunci a jucat în numeroase producţii profitabile, dar şi apreciate de critică, inclusiv Hum Dil De Chuke Sanam (1999), Tere Naam (2003 ), No Entry (2005) şi Partner (2007). Khan însuşi, afirmă că este unul dintre cei mai buni actori din topul cinematografiei Hindi
Filme cu Salman Khan Ascunde Shhuddhi (2016) - (rumored) Sultan (2016) - Sultan Bajrangi Bhaijaan / Puterea credinţei (2015) - Pawan Kumar Chaturvedi / Bajrangi Bhaijaan Trailer Prem Ratan Dhan Payo (2015) - Prem / Vijay Trailer Ramana Hindi Remake / (2015) - Special Appearance (rumored) Banda Yeh Bindaas Hai (2014) - Major Jai Agnihotri Kick (2014) Lai Bhaari (2014) - Bhau Main Tera Hero (2014) - (voce) Trailer O Teri (2014) - Cameo Ishkq in Paris / (2013) - Himself No Entry Mein Entry / (2013) - Prem Dabangg 2 / O clipă de rătăcire 2 (2012) - Chulbul P. Pandey Trailer Ek Tha Tiger / Povestea Tigrului (2012) - Tiger / Manish / Avinash Singh Rathod Trailer Son of Sardaar / (2012) Bodyguard (2011) - Lovely B. Singh F.A.L.T.U / (2011) Ready / Bun de însurat (2011) - Prem R. Kapoor Trailer Tell Me O Kkhuda / (2011) - Dancer Yeh Dooriyan / (2011) - Himself Dabangg / O clipă de rătăcire (2010) - Chulbul Pandey Prem Kaa Game / (2010) - The Sutradhaar Veer / Veer războinicul (2010) - Veer Pratap Singh / Mahendra Pratap Singh Ajab Prem Ki Ghazab Kahani (2009) - el însuşi Trailer London Dreams / Prietenie, dragoste şi ură (2009) Main Aur Mrs Khanna / Mrs Khanna and I (2009) - dl. Samir Khanna Trailer Wanted / Puterea dragostei (2009) God Tussi Great Ho / Dumnezeu pentru o săptămână (2008) - Arun Prajapati Trailer Hello / Bună ziua (2008) Trailer Heroes / Eroii (2008) Trailer Yuvvraaj / Sângele apă nu se face (2008) - Deven Y. Yuvvraaj Singh Trailer Marigold / O aventură în India (2007) - Prem Trailer Partner / Love Guru (2007) Trailer Saawariya / Suflete pereche (2007) - Imaan Trailer Salaam-E-Ishq / Meandrele iubirii (2007) - Rahul Trailer Baabul / Intreaba-ti destinul (2006) - Avinash Kapoor Trailer Jaan-E-Mann: Let's Fal in Love... Again / Să reaprindem flacăra iubirii (2006) - Suhaan Kapoor Saawan: The Love Season / Vremea Dragostei (2006) Shaadi Karke Phas Gaya Yaar / Cand dragostea invinge (2006) - Ayaan Trailer Kyon Ki / Dragoste nebuna (2005) - Anand Lucky: No Time for Love / Lucky (2005) - Aditya Sekhri Trailer Maine Pyar Kyun Kiya? / Un mincinos indragostit (2005) - Samir No Entry / Accesul Interzis (2005) - Prem Dil Ne Jise Apna Kaha / Ultima dorinţă (2004) - Rishabh Garv: Pride and Honour (2004) - Arjun Ranavat Mujhse Shaadi Karogi / Căsătoreşte-te cu mine (2004) - Sameer Malhotra Phir Milenge / Aripi frante (2004) - Rohit Manchanda Baghban / Suflet de copil (2003) - Alok Raj (Special Appearance) Love at Times Square (2003) - Special Appearance (Song) Stumped (2003) - Special Appearance (Song) Tere Naam / Pentru tine (2003) - Radhe Mohan Hum Tumhare Hain Sanam / Gelozia, bat-o vina (2002) - Suraj Trailer Tumko Na Bhool Paayenge / Nu te voi uita niciodata (2002) - Vir / Ali Yeh Hai Jalwa / Hai frate (2002) - Raj 'Raju' Saxena/Raj Mittal Chori Chori Chupke Chupke / Mama cu orice pret (2001) - Raj Malhotra Chal Mere Bhai (2000) - Prem Oberoi Dhai Akshar Prem Ke / Ultima victimă (2000) - Şofer de camion Dulhan Hum Le Jayenge (2000) - Raja Oberoi Har Dil Jo Pyar Karega / Dragoste nebună (2000) - Raj Kahin Pyaar Na Ho Jaaye (2000) - Prem Kapoor Biwi No. 1 (1999) - Prem Mehra Hello Brother (1999) - Hero Hum Dil De Chuke Sanam / Din toată inima (1999) - Sameer Rafilini Hum Saath-Saath Hain: We Stand United / Uniţi pentru totdeauna (1999) - Prem Jaanam Samjha Karo / Draga mea, intelege! (1999) - Rahul Sirf Tum (1999) - Prem (Special Appearance) Bandhan / Legaturi de familie (1998) - Raju Jab Pyaar Kisise Hota Hai (1998) - Suraj Dhanrajgir Kuch Kuch Hota Hai / Dragoste târzie (1998) - Aman Mehra Pyaar Kiya To Darna Kya / Patimile dragostei (1998) - Suraj Khanna Sar Utha Ke Jiyo (1998) - Special Appearance Auzaar (1997) - Suraj Prakash Deewana Mastana (1997) - Prem Kumar Dus (1997) - Captain Jeet Sharma Judwaa / Gemenii (1997) - Raja / Prem Malhotra Dushman Duniya Ka (1996) - Special appearance Jeet / Dragostea învinge (1996) - Raju Khamoshi: The Musical / Tăcerea lacrimilor (1996) - Raj Majhdhaar (1996) - Gopal Karan Arjun / Totul pentru răzbunare (1995) - Karan / Ajay Veergati / Lupta vietii (1995) Andaz Apna Apna (1994) - Prem Bhopali Chaand Kaa Tukdaa / O parte din luna (1994) - Shyam S. Malhotra Hum Aapke Hain Koun...! / Cine sunt eu pentru tine? (1994) - Prem Sangdil Sanam / In numele dragostei (1994) - Kishan Chandra Mukhi (1993) - Raja Rai Dil Tera Aashiq (1993) - Vijay Jaagruti (1993) - Jugnu Ek Ladka Ek Ladki (1992) - Raja Nishchaiy / Fraţii (1992) - Vasudev Gujral/Rohan Yadav Suryavanshi (1992) - Vicky/Suryavanshi Vikram Singh Kurbaan / Sacrificiul (1991) - Akash Singh Love (1991) - Prithvi Patthar Ke Phool / Floare si piatra (1991) - Suraj Verma Saajan / Sacrificiul (1991) - Akash Verma Sanam Bewafa / Planul (1991) - Salman Khan Baaghi: A Rebel for Love (1990) - Saajan Sood Maine Pyar Kiya / Testul de iubire (1989) - Prem Choudhary Biwi Ho To Aisi / La fel ca ea (1988) - Vicky Bhandari Sursa: cinemagia.ro
 
Support : Filme Online | Seriale Online | Filme Indiene
Copyright © 2011. Filme Online Seriale, Filme Indiene - All Rights Reserved
Template Created by Filme Subtitrate Indiene Filme Noi 2016 Seriale Online 2016
Filme Gratis 2016 by Blogger